Een heerlijke avond

Gisterenavond hebben we enorm genoten van een bijzonder concert. Het werd gegeven door Chen Zimbalista. Ongelofelijk wat deze man met zijn Marimba wist te doen, en met nog allerlei andere percussie-instrumenten. Bij een deel van de stukken speelde een strijkkwartet mee. Voor meer informatie, zie zijn website: zimbalista.com, waar ook stukken te horen zijn.

Niet alleen de muziek en de show die hij ervan maakte was geweldig. Het was ook bijzonder omdat het een benefietconcert was, georganiseerd door en voor de stichting Yad Elie. Dat is een organisatie die zorgt dat kinderen en jongeren op een aantal Joodse en Arabische scholen in Jeruzalem op school goede voeding krijgen. Als CIS steunen we dit werk graag; zie www.centrumvoorisraelstudies.nl/info/Yad-Elie.php

De zaal was tot de laatste plaats gevuld; er moesten zelfs nog stoelen bij. Complimenten en felicitaties aan de organisatie voor dit zeer geslaagde concert!